Статус на политиката за свързване

https://infoeroom.com приветства връзките към този уебсайт [направени в съответствие с условията на настоящата политика за връзки].
[Настоящата политика за създаване на връзки има за цел да ви помогне при създаването на връзки към този уебсайт] ИЛИ [Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията на настоящата политика за създаване на връзки].

Връзки към https://infoeroom.com

Връзките, сочещи към https://infoeroom.com, не трябва да бъдат подвеждащи.
Винаги трябва да се използва подходящ текст на връзката.
[От време на време можем да актуализираме структурата на URL адресите на нашия уебсайт и освен ако не се споразумеем в писмена форма за друго, вие сте отговорни за актуализирането на посочените връзки.] Не трябва да използвате нашето лого за връзка към този уебсайт (или по друг начин) без нашето изрично писмено разрешение.
Не трябва да поставяте съдържанието на този уебсайт в рамка или да използвате подобна технология по отношение на съдържанието на този уебсайт.

Връзки от този уебсайт

Този уебсайт включва връзки към други уебсайтове, притежавани и управлявани от трети страни. Тези връзки не представляват потвърждения или препоръки.
https://infoeroom.com няма контрол върху съдържанието на уебсайтовете на трети страни и https://infoeroom.com не поема никаква отговорност за тях, нито за загуби или щети, които могат да възникнат от използването им от ваша страна.

Премахване на връзки

Вие се съгласявате, че ако поискаме изтриване на връзка към https://infoeroom.com, която е под Ваш контрол, ще изтриете връзката незабавно.
Ако желаете да премахнем връзка към Вашия уебсайт, която е включена в https://infoeroom.com, моля, свържете се с нас, като използвате данните за контакт по-долу. Имайте предвид, че освен ако нямате законно право да поискате премахване, такова премахване ще бъде по наша преценка].

Промени в тази политика за свързване

Можем да променяме тази политика за свързване по всяко време, като публикуваме нова версия на този
уебсайта.

Свържете се с нас
Ако имате някакви въпроси относно тази политика за свързване, моля, свържете се с нас, като използвате данните, посочени по-долу: