Антиспам

Какво представлява спамът?

В контеста на електронните съобщения спамът се отнася до нежелани, масови или безразборни съобщения, обикновено изпращани с търговска цел.

Infoeroom https://infoeroom.com има политика на нулева толерантност към спама.

Автоматизирано филтриране на спам

Системите за съобщения на https://infoeroom.com автоматично сканират всички входящи електронни съобщения и филтрират съобщенията, които изглеждат като спам.

Проблеми с филтрирането на спам

Нито една система за филтриране на съобщения не е 100% точна и от време на време легитимни съобщения ще бъдат филтрирани от системите на https://infoeroom.com.

Ако смятате, че това се е случило с изпратено от вас съобщение, моля, уведомете получателя на съобщението по друг начин.

Можете да намалите риска от попадане на съобщението във филтрите за спам, като изпратите съобщението в обикновен текст (т.е. без HTML), премахнете всички прикачени файлове и се уверите, че съобщенията ви са сканирани за зловреден софтуер преди изпращане.

Получаване на нежелани съобщения от https://infoeroom.com

В малко вероятния случай, че получите съобщение от https://infoeroom.com или изпратено чрез системите на https://infoeroom.com, което може да се счита за спам, моля, свържете се с https://infoeroom.com, като използвате данните по-долу, и въпросът ще бъде разследван].

Промени в тази политика за борба със спама

https://infoeroom.com може да измени тази политика за борба със спама по всяко време, като публикува нова версия на този уебсайт.