Условия за продажба

Моля, прочетете внимателно тези условия, преди да използвате Услугите на infoeroom.com. Използвайки Услугите на infoeroom.com, вие се съгласявате да бъдете подчинени на тези условия.

Ние предлагаме широка гама от услуги infoeroom.com и могат да се прилагат допълнителни условия. Когато използвате услуга infoeroom.com (например Вашия профил, управление на вашите реклами или приложения за продавачи), вие също се подчинявате на условията, указанията и условията, приложими за тази услуга infoeroom.com („Условия за продажба“). „Ползване“). Ако тези Условия за ползване противоречат на тези Условия за ползване, Условията за ползване ще имат предимство.

КАК ДА ПОРЪЧАМ

Ако искате да закупите един или повече продукти, изброени на Уебсайта, трябва да изберете всеки продукт, който искате да закупите, и да го добавите в количката си. Когато сте избрали всички продукти, които искате да закупите, можете да потвърдите съдържанието на вашата количка и да направите поръчката.

На този етап ще бъдете пренасочени към страница, обработшаща подробности за избраните от вас продукти, тяхната цена и опциите за доставка (със съответните такси за доставка). След това ще трябва да изберете възможностите за доставка и методите за доставка и плащане, които са най-подходящи за вас.

Вие се съгласявате да получавате фактури за покупките си по електронен път. Електронните фактури ще бъдат достъпни в секцията Вашият акаунт на нашия уебсайт. За всяка доставка ще ви посочим в потвърждението за изпращане на съобщение, ако е налична електронна фактура. За повече информация относно електронните фактури и как да получите хартиено копие, моля, посетете нашите страници за помощ.

Малолетните и Непълнолетните

Не продаваме продукти на непълнолетни. Ние продаваме детски продукти за покупки от възрастни. Ако сте под 18 години, можете да използвате услуга Infoeroom.com само под надзора на родител или настойник. Предложенията на продукти, съдържащи алкохол, са предназначени за възрастни. Трябва да сте навършили 18 години, за да закупите алкохол или да използвате каквато и да е функция на алкохола в сайта.